"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Bloggpaus

Posted by boksoppa på 04 mars 2009

Jag har dels dåligt samvete över att jag inte uppdaterar bloggen, dels faktiskt inte tid att göra uppdateringar heller. Just nu känns det som att den lediga tid som finns måste gå till andra saker såsom att äta, vila, hinna prata med maken etc. Det är väldigt upp och ner här på dagarna; vissa dagar sover Sigrid nästan hela dagen, vissa inte alls.

På senare tid har hon börjat gråta och skrika otröstligt och efter att ha googlat på kolik är jag orolig över att det ska bero på det, eftersom det är en hel del saker som stämmer in. Ska till BVC på fredag och ska då fråga lite mer. Imorgon ska jag i vilket fall gå till Apoteket och köpa Minifom-droppar och testa om det blir bättre. Imorgon ska jag och Sigrid även ut på promenad med två andra mammor och bebisar. Ska bli kul att träffa dem och prata ”bebis-liv”!

Tror säkert att jag återkommer till bloggen när vi kommit in i rutinerna lite bättre!
Tackar för alla kommentarer och ert engagemang hittills!

Kram Jennie

Annons

5 svar till “Bloggpaus”

 1. Noah skrek så där vissa dagar- han hade INTE kolik. Vi köpte ”semper droppar” på apoteket. Upplever att de hjälpte! Skulle rekommendera att pröva det först då de endast ges en gång per dag om jag minns rätt till skillnad från minifom som ges innan varje måltid. Det blir bättre- så håll ut! Kramar från Widarsson

 2. Emma said

  Inte ska du behöva ha dåligt samvete! Vi förstår nog alla varför det inte blir så mycket bloggat nu, du har ju andra saker att prioritera. Annat är det med mig som sitter här med magen i vädret och bara väntar och väntar… Ha det bra och hoppas promenaden blir trevlig idag! Kramar

 3. Finna said

  Klart att du ska prioritera Sigrid nu framför bloggen!! Undrar om jag får lösen till dina skyddade inlägg? KRAM och ha det bra nu, och blogga när du har tid och känner för det!!

 4. Linda said

  Förstår precis vad du menar… Vår lilla kille har också fått kolik. Inte har man mycket krafter kvar till annat då…

  Ta hand om er! Och välkommen tillbaka sen senare 🙂

 5. Finna said

  Bara jag som är inne för att skicka en liten hälsning. Hoppas att allt är bra med dig och lilltjejen!! KRAAAM!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: