"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Förkyld och lämnad mö…

Posted by boksoppa på 13 september 2008

Jag är jätteförkyld och hoppas verkligen inte att jag hinner smitta T till bröllopet. Min förkyldning håller på att ge med sig, men jag är inte pigg. Skulle egentligen behöva ner på stan och fixa de sista inköpen till bröllopet, men skjuter upp det till imorrn. Imorgon fyller även T år så jag måste ner i vilket fall och köpa lite presenter. Ikväll tänkte jag (om jag orkar) baka en choklad- och kolapaj som  jag sett ett recept på. Gillar att testa nya grejer och denna verkar veeery nice. Återkommer med recept och bilder.

Imorse blev T upphämtad mitt i frullen av två vänner som verklar ha planerat en riktigt cool svensexa. Någon timme efter avfärden ringde han på en dålig linje till mobilen och berättade att han snart skulle flyga över vårt hus. Vi sprang ut på gräset och såg planet göra några cirklar över oss! ”Hem” till flygplatsen hade han fått flyga själv. Kan tänka mig att min blivande snubblar in något alkoholpåverkad framåt småtimmarna 😉

Snart kommer mina föräldrar, som nu är på Järnvägsmuseum med T´s pojkar, och hämtar upp mig och min syster så ska vi åka ut till dem och ta det lite lugnt idag. Jag och syster planerar att baka chocolate chip cookies… Mycket chokladbak idag allstå, vilket låter helt okej i mina öron.

På förfrågan kommer här bilder på fina vagnen.

3 svar to “Förkyld och lämnad mö…”

  1. Linda said

    Ah, den ser jättefin ut! Ser ut som ny.
    Hoppas ni blir nöjda 😀

  2. Nettan =) said

    Så fin så! It’s real!!! 😀 Kram!

  3. Axelina said

    Ha en underbar bröllopsdag!:)

Lämna en kommentar