"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Mage

Posted by boksoppa på 07 december 2008

Äntligen kommer en ny magbild från v. 33 (denna vecka).
v333

Idag har vi varit uppe i Hemlingby (friluftsområdet i stan) och gått 2:an och tittat på får. Vi satt på sittunderlägg och drack varm choklad, åt Skogaholmslimpa med ost och varmkorv med bröd. Härlig söndagförmiddag i december! Saknade lite mer snö bara…

Ikväll ska jag på gravidyoga för sista gången. Har ju gått två omgångar och kommer verkligen att sakna yogan, stämningen och ledaren. Känner att jag lärt mig mycket och fått väldigt bra redskap med mig för vidare graviditet, förlossning och bebisliv. Främst har jag lära mig att känna min kropp så att jag vet när jag är avslappnad och när jag är spänd, lärt mig yogisk andning – pramayama – som påverkar det parasympatiska systemet och snabbt gör att man kommer ner i djup avslappning samt förlossningstips, som jag inte skulle ha fått annars.

Ikväll kollar jag även in Kalla fakta angående tillsatser i mat. Har blivit E-motståndare efter att ha läst om den Hemlige kocken samt sett Skolakuten (TV4) och känner mig mer och mer illa till mods över att sätta i mig, Plupp och övriga familjen en massa konstgjord skit som ingen egentligen inte har nån aning om följdeffekterna av.

Annons

4 svar till “Mage”

 1. Linda said

  Vad bra att du tycker att yogan gett dig mycket! Tyvärr kan jag inte säga samma sak om mig och den yoga jag gått på… tycker inte att den gett så mycket alls helt ärligt. Men däremot känns det som att profylaxkursen har gett mycket av det som yogan inte ger. Tror nog att det här med förlossning ska gå bra 🙂

 2. ämma said

  Vi får gå på mammabio sen när vi har fått våra små underverk 🙂

  Låter helt underbart med gravidyoga. Jag har tänkt att gå samma som du gått om det startas nån ny kurs i januari. Jag håller koll på deras hemsida och hoppas att det dyker upp nåt!

 3. johanna said

  åhh vilken fin mage du har!! Ser så mysigt ut!! snart ses vi, då ska vi äta julbord i axmar, lääängtar så mycket efter julmat! hoppas plupp oxå tycker om maten haahaa! see you soon sis!

 4. Finna said

  Fiiin mage du har!! Hemlingby är bra, har själv bott i Gävle i tre år när jag pluggade på högskolan (lääänge sen, 92-95…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: