"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Torka?

Posted by boksoppa på 06 december 2008

32+5

På senaste tiden har flera av mina favoritbloggar lagt ner verksamheten. Skrivit att de helt enkelt tröttnat och inte vet vad de ska skriva om, mår dåligt över alla ”show-off”-bloggar och jämför sitt liv med dessa ”orimliga krav” och inte längre känner för att dela med sig av sitt liv när dessutom kommentarerna lyser med sin frånvaro…

Tråkigt, eftersom läsarna ju räknar med att det ska skrivas, jag vet själv hur ”bra koll” jag har på andras liv. Människor jag aldrig har träffat, men vet mycket mer om än vissa människor jag träffar dagligen. Konstigt, men en del av vår nya värld antar jag.

Själv känner jag att jag mest skriver om denna period av mitt liv för att den är så speciell och jag själv vill kunna gå tillbaka och läsa – lite som en dagbok. Nu skriver jag iofs inte så mycket personliga saker och inte så väldigt mycket om graviditeten heller, utan lite vad jag känner för tillfället. Samtidigt kan ju jag också känna att det är tråkigt att se att många människor är här inne varje dag och aldrig lämnar ett litet ”hej” iaf.

Nog om det. Idag är det grått, regnigt och allmänt tråkväder. Vi har Tommys pojkar denna helg och ska snart åka och bada med dem. Risgrynsgröten står på spisen och puttar och mer och mer julstämning innfinner sig. Insåg för några dagar sedan att nästa månad är januari! Förmodligen då som Plupp är mogen att komma till världen. Snart bara en månad kvar och jag vet inte vart tiden tog vägen… Hela hösten har försvunnit i ett huj med bröllop, resa, köksrenovering och sjukskrivning.

Första december började jag jobba heltid igen. Köket blev klart i veckan (bilder kommer), Tommys utbildning börjar lida mot sitt slut och rent allmänt känns det som att vi äntligen börjar få lite tid och ork att på allvar planera för Plupps ankomst.

Ha en trevlig helg!

Annons

3 svar till “Torka?”

 1. Lina said

  Hej o hallå! Skönt att tiden rullar på så Plupp snart får komma till världen?! Malou växer så det knakar och lär sig nya saker hela tiden. Just nu är det roligast att ställa sig mot saker o knata runt vardagsrumsbordet. Trevlig kväll!

 2. annah said

  Här var det julstämning. Önskar jag orkade engagera mig mer i julen men när jag mår såhär får det vara lite kaos i hörnen här hemma istället. Hade ju planerat att denna julen skulle bli mer julig, men men, gran ska vi iaf ha för första gången.

  Förresten, gjorde du nåt vul eller nåt innan ul? Är så nyfiken på att få se lillen och att det verkligen är nåt i magen så man inte mår tjyvens för ingenting. Fortfarande svårt att förstå att vi väntar en till.

  Kram kram

 3. ämma said

  Hejsan! Jag vet själv hur tråkigt jag tycker det är att folk inte kommenterar så jag får helt enkelt ta och bli lite bättre själv 😉

  Härligt att ha köket klart. Säkert skönt att få komma tillbaka till jobbet igen också. Hoppas du har/haft en fin helg!

  Kramar Emma (Lily of the Valley)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

»
 
%d bloggare gillar detta: