"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Uppdatering

Posted by boksoppa på 27 oktober 2008

27+0

Dåligt med uppdatering, jag vet… Men ni är iaf fortfarande inne och kollar om det hänt något 😉

Först så installerade vi om datorn och mitt lösenord för kunna redigera försvann, sedan har det varit en hel del annat att koncentera sig på ett tag. Men nu är jag tillbaka och om uträkningarna stämmer så är det idag precis 90 dagar kvar till förlossning. Nu tror jag ju inte att Plupp bestämmer sig för att komma just söndagen den 25 januari, men på ett ungefär kan man ju hoppas.

En rolig nyhet, Plupps kompis som vi har väntat på länge kom äntligen – 19 dagar för sent. Lilla Emmie är så söt och längtan efter vår bebis blev plötsligt så mycket större.

Just nu har vi inget kök. Allt är utdraget och ikväll håller Tommy och pappa på att lägga nytt golv. Det kommer att bli jättefint när det är klart. Tyvärr kommer vi att behöva vänta på bänkskivorna i fem veckor och måste alltså köra ”nödlösningar” i väntan på att de kommer… Men hellre det nu än i vår när vi förhoppningvis även har en bebis som kräver en del uppmärksamhet. Att behöva snirkla runt flyttkartonger i vardagsrummet och ha ett kök utan spis, kyl/frys och köksskåp etc. känns inte som en höjdare med en nyfödd.

Annons

Ett svar till “Uppdatering”

  1. Annah said

    Lite fler uppdateringar tack och en magbild är väl på sin plats nu =)

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: