"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Någon har växt…

Posted by boksoppa på 04 oktober 2008

23+5

Senaste tiden har det gått rätt fort med tillväxten av magen och många har i veckan påpekat att det hänt mycket. Är väl iofs inne i en sådan period men kanske även att jag suger åt mig mer ”energi” nu är före bröllopet då jag känner att jag var rätt stressad. Jag var förkyld i mer än tre veckor före bröllopet och det kändes som att jag var konstant trött. Nu är förkyldningen över och jag är pigg. Så kanske att energin då gick åt bröllopsstress och nu kan min kropp istället använda den till bebistillväxt och immunförsvar…?

Hade tidigare ont i höfterna ett tag, men nu har det förflyttat sig till bak i korsryggen. Måste när jag går ner för trappor t om ”hålla emot” med handloven ibland. Foglossning? Fick tips av en kollega (distriktssköterska) att köpa stödband i både behandlande och förebyggande syfte, så vi ska försöka hinna till hjälpmedelscentralen idag. Hinner vi ska vi även försöka komma iväg och titta på tapeter till Plupps rum.

F ö har vi äntligen en lugn helg för oss själva. Ska träffa Nettan och Freppa och fika en sväng (och få en föresenad bröllopspresent – spännande!) och så väntar vi med spänning på rapport om Camilla och Björns bebis som kommer när som helst!

Ha en trevlig helg!

Magen i v. 24

Annons

2 svar till “Någon har växt…”

 1. Mina & Mattias said

  Hej! Härligt att magen växer och sprattlar! Tack för ett mysigt bröllop! Noah somnade så fort vi satt oss i bilen hem från Gävle ochsov hela vögen hem- skönt!Mina hade också lite foglossning- men det varade bara några veckor- sådet finns hopp om att det blir bättre! ha det gott alla 3!!!

  Tack själva! Vi är jättenöjda med bröllopet. Min foglossning är ännu värre nu så det känns bra att veta att det kanske bara sitter i några veckor! Hälsningar tillbaka till er tre 😉
  /Jennie

 2. annah said

  Ja nu börjar den verkligen lägga på sig. Hoppas du meddelar om du hör nåt från Camilla o Björn.

  Idag ska vi måla och tapetsera i Miltons rum. Hoppas Jonas vaknar snart så vi kan sätta igång!

  Jag hör av mig direkt så fort jag får nåt meddelande!
  Hoppas Miltons rum blir bra. Vi hann aldrig kolla tapeter igår, men däremot en sväng till Ikea och såg då ”vårat” kök uppbyggt. Nästan precis som vi planerat med samma luckor, placering etc. så nu vet vi hur det kommer se ut i verkligheten oxå. Bra innan man sätter igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: