"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

The news is out

Posted by boksoppa på 19 juli 2008

13+2

Äntligen semester! Regnar idag och vi har inte gjort så mycket speciellt. Var ute och skulle titta på ostindienfararen Götheborg som angjorde Gävle igår. Tyvärr visade det sig att man var tvungen att parkera långt därifrån och åka buss till båten, vilket inte kändes så lockande. Vi åkte runt halva stan och tänkte se den från andra sidan hamninloppet, vilket inte heller lyckades. Däremot åkte vi inom kyrkan vi ska gifta oss i om exakt nio veckor. Åh, den är så fin! Tyvärr var den inte öppen så vi fick nöja oss med att insupa atmosfären från utsidan.

Igår berättade jag för chefen att jag är gravid. Han blev väl inte glad direkt kan man ju påstå, men vad ska han säga? Han sa något om att ”va roligt” och ”vi får fundera i höst på hur vi gör med vikarie”. Mumlade lite mer och önskade sedan trevlig semester. Pratade med min kompis/kollega I som konstaterade att han bara inte vet hur han ska göra i en sådan situation. Men lite tråkigt när man faktiskt får känslan av att man ”ställer till med problem”.

En väldigt rolig sak som hände i torsdags var att på morgonen gick jag in en sväng till I och kollegan K (man) som sitter i samma rum och sade gomorron och småpratade lite. Efter ett tag kom I in på mitt rum och sa att K frågat henne efter att jag gått ut om jag var gravid! Han sa att han tydligt fick känslan av att det var två som kom in i rummet och att han brukar känna på sig sådant! Oj! Vad häftigt! Vad härligt att ”känsliga” människor känner av Plupps närvaro. Mer än vad jag gör i dagsläget, om jag ska vara ärlig… Men snart så – några veckor kvar till att jag kommer att kunna känna små rörelser.

Annons

2 svar till “The news is out”

  1. johanna said

    hello sister!!
    ja vad härligt för dig o få semester nu! Bara njuta o göra precis vad du o plupp känner för! plupp kanske vill ha lååång sovmorgon varje dag o plupp kanske är sugen på en dajm strut every evening, ja vad gör man, det är bara o ge efter för din bebis önskningar… see you soon, kram little sister

  2. Ingo the best:) said

    Jen, I och K? 🙂 Du e då för rolig!

    Det e klart att du inte ställer till med problem!!!! Det e ju hur kul som helst och karln e ju inte den som kan handskas med ”mjuka” nyheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: