"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Tre dagar kvar…

Posted by boksoppa på 15 juli 2008

12+5

Tre arbetsdagar kvar innan välbehövlig och (enligt min mening iaf) välförtjänt semester! Har inte speciellt mycket inplanerat, mer än att bara ta det lugnt och äntligen ha tid att göra vad man vill. Lite småturer bland annat till en Älgpark i närheten, ansiktsbehandling, ett bröllop och en resa till släkten långt upp i Norrland har jag i alla fall tänkt mig. Hoppas bara på soligt och fint väder!

Som sagt några dagar kvar på jobbet att fixa klart inför hösten, rensa bland mappar, mail, papper osv. samt boka in höstens händelser så att inget ligger kvar och skräpar när jag kommer tillbaka. Feng shiu!

Förresten, nu är chefen tillbaka från sin semester och jag ska berätta för honom att jag är gravid. Faktiskt lite nervös för det… Har bara jobbat i lite mer än ett år (ett och halvt när jag går hem i januari) och är sån som känner en massa ”ansvar” så nu tänker jag att det kommer att bli lite körigt om jag drar mitt i allt med en massa projekt jag är projektledare för etc. Men å andra sidan berättade jag för tf chef, en äldre kollega, för några veckor sedan (när jag kände att jag behövde dra ner på takten gällande vissa delar) och han blev jätteglad, kramade mig och pussade mig i pannan. Det är ju en härlig reaktion!

Önska mig lycka till! Och lämna gärna ett litet meddalande här så att jag ser vilka ni alla är – för ni är rätt många här inne (hittills över 80 stycken bara idag).

Annons

4 svar till “Tre dagar kvar…”

 1. annahconda said

  Jag kanske fixat lite fler besökare hit. Länkade dig igår 😉

  Går nog säkert bra med chefen!

  Kram kram

 2. Auberj said

  Vilken härlig upplevelse att höra plupps hjärta! Själv har jag känselspröten på helspänn inför första sparken. Än så länge känner jag bara luftbubblor…

  Hoppas du har en bra chef som kan glädjas med dig.
  Lycka till!

 3. camilla said

  Hej vännen
  Nu har jag lyckats hitta din fina sida 🙂
  Hoppas det går bra med chefen!!!!!
  Kram kram

 4. Linda said

  Ja, visst ska det bli skönt med semester! Går också på semester snart.. ska bara jobba dagen ut 🙂

  Hoppas att det går bra att berätta för chefen. Jag berättade för min chef precis innan midsommar. Var också lite orolig för jag har liksom du bara jobbat i ett år, fick fast anställning i februari… men chefen reagerade bra och verkade bli uppriktigt glad.

  Trevlig sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: