"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Trötthet

Posted by boksoppa på 09 juli 2008

11+6

Är så trött nu att det verkligen är en pina att behöva vakna på morgonen. Skulle se på Morden i Midsomer igår men det slutade med att jag såg början och slutet, ca en timme i mitten sov jag. Imorse hörde jag inte ens klockan eller att min sambo gick upp, han var tvungen att komma fram och klappa på mig för att jag skulle reagera. Ligger och funderar på om jag kanske ska sjukskriva mig på morgonen. (Lär aldrig hända dock – nån måtta får det vara!)

Egentligen skulle jag vara på Malta via ett projekt jag ansvarar för på jobbet nu. Lite råkigt att inte vara där, speciellt när jag får sms från de som åkte att de precis kommit tillbaka från stranden… Men det var helt självvalt att inte åka, eftersom jag inte mådde bra när vi skulle boka resan. Kände mig väldigt stressad och insåg att jag var tvungen att sänka ambitionerna och takten för att må bra.  

Imorgon ska jag till barnmorskan på kontroll, då måste jag diskutera min blödning. Har mina egna funderingar på vad det kan bero på, men vill kolla med henne om hon tror samma sak.

Cravings frågar folk mig om jag har. Nej, inget jättetydligt. Men jag har slutat med kaffe totalt och kan vara otroligt sugen på iskall mjölk… (händer aldrig annars) Däremot blir jag sugen på en massa olika ”rejäla” maträtter, förra veckan var jag tvungen att stuva morötter till köttbullar och kokt potatis. Idag blev det ugnspannkaka med grädde och snabbgjord blåbärssylt… Mmmm…

Annons

3 svar till “Trötthet”

 1. Caroline said

  Får man inte dricka kaffe när man är gravid????? =O

 2. Jennie said

  Jo, men jag har helt tappat sugen… Skulle verkligen må illa av en kopp kaffe nu – smaksinnet förändras 😉

 3. Linda said

  Känner igen det där med tröttheten… och med kaffet. Jag dricker fortfarande lite kaffe, men väldigt lite och sällan. Konstigt att ens smak kan ändras så där.

  Hoppas det gick bra hos barnmorskan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: