"Plupp" var en liten Sigrid

Livet med en bebis

Lite firande och synlig mage

Posted by boksoppa på 03 juli 2008

11+0

Idag har jag och blivande mannen varit ett officiellt par i två år. Det firade vi med att äta ute efter jobbet på Söderhielmska Trädgår´n www.soderhielmska.se bland en massa andra sommarnjutare. Åt BBQ-kyckling med guacamole, coleslaw och pommes. Mannen varmrökt pepparforell (jag var inte helt säker på den fisken). Iaf var vi båda väldigt näjda med maten, servicen och solen. Hade varit härligt med en kall öl till… men Coca cola funkade det med.

Efter maten gick vi på Prins Caspian – helnöjda med den filmen! Kändes rätt annorlunda mot Häxan och lejonet och liknade mer Sagan om ringen och Robin Hood. En riktig vuxensaga med andra ord.

Något roligt: Före vår helkväll (överraskning för mannen) gick jag och mötte honom på jobbet (mitt tidigare) och träffade gamla kollegor och min fd chef. Hon visste om bebisen, men inte de andra. De förstod av det vi pratade om och då sa en: ”Ja, nu ser jag ju!” Nog för att jag börjar känna att kläderna stramar – men att andra ser… På restaurangen frågade servitrisen, väldigt omtänksamt, två gånger om ”Det var säkert att jag inte ville dricka mer – så du inte blir uttorkad i värmen” (har väl aldrig hänt tidigare). När vi sedan skulle gena över en central gata och stod och väntade mitt emellan körfälten stannade den bilisten vi väntade på skulle passera… Mannen var övertygad om att det var för att han såg att jag var gravid. Inte vet jag, men trevligt när folk är trevliga och omtänksamma!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: